Team Waarloos

Jessica Wouters

Jessica Wouters

BEAUTYCONSULENT - DOCENTE BIO ESTHETIEK - WELLNESS SPECIALIST 0489/ 001 157

Steeds op afspraak

Als oprichter van Belle & Pure ben ik van alle markten thuis.

Je kan bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, massages, pedicure, manicure.

Ook ik werk met ons huismerk Bellaline. Je thuis voelen is mijn missie!

Alexandra De Smedt

Alexandra De Smedt

GESPREKSTHERAPEUT MINDFULNESSTRAINER - STUDIECOACH
0488/ 329 960


Is iedere donderdag en zaterdag aanwezig van 8 uur tot 16 uur.

In een wereld die al zot draait is het nodig om af en toe stil te staan bij gebeurtenissen. Een rustpunt te zoeken om even op adem te komen. Tijd maken om naar jou en jouw verhaal te luisteren, daar maak ik graag tijd voor. Dagdagelijks ben ik bezig met mensen bewuster te leren omgaan met zichzelf en elkaar. Kinderen en jongeren zijn de toekomst. Iedereen heeft talenten, ook als jij denkt dat je het even niet kan. Samen stap voor stap werken naar een studiehouding die echt bij jou past. Niet doemdenken maar geloven in je eigen kunnen.

Diëtiste Julie Van Hove

Diëtiste Julie Van Hove

Diëtiste - info@dietiste-julie-van-hove.be - 0478/921743

Steeds op afspraak

Als diëtiste sta ik vol enthousiasme klaar om u te begeleiden naar een nieuwe levensstijl.

Ik streef als diëtiste naar een doel op lange termijn, zodat u na mijn begeleiding zeker zelf verder aan de slag kan. Ik leer je tips en tricks om je meer thuis te voelen in de voedingswereld. Dit doe ik door je voedingspatroon grondig te analyseren, een schema op maat te maken en je te leren hoe je producten kan beoordelen in de supermarkten.

Ik heb mijn studie van Voedings-en dieetkunde met onderscheiding afgerond. Ik ben de opleiding van diabeteseducator gestart, zodat ik u steeds meer en beter kan begeleiden.

Ziet u door het bos de bomen niet meer, weet u niet meer wat nu goed is om te eten en wat niet?
Aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken.

Veerle Baert

Veerle Baert

GIDS - TOURMAKER
BELEVINGSCOACH

veerle.baert@hotmail.be 0497/39 12 76


Steeds op afspraak.
Praktijk : maandag 15u-21u, zondag tot 14u.

Meertalige tours mogelijk: Fr, Eng, Du, Spa

Als erkend gids/reisleidster van meertalige wandelingen en korte afstandsreizen, mocht ik deel uit maken van mensen hun persoonlijke verhalen en hun diepe emoties.

Ik adviseer en bied u een beleving, op uw maat en tempo aan: een rustige wandeling, een begeleide excursie, een samenzijn, of iets wat u wil en zo ver weg lijkt. We ontdekken waar uw interesses en uw passie liggen, en gaan er mee aan de slag.

Graag help ik u actief op pad, naar uw happy feeling: eenzaamheid doorbreken, een vertrouwensgesprek, begeleiding tijdens uw zorgtraject. Open uw hart, en we creëren ontspanning, een lach, een fijne herinnering aan en een hoop tot herbeleving.

Leen Vermeulen

Leen Vermeulen

VERLIES & ROUWCONSULENT
LeeV-consulent.be - 0470/69 44 11


Steeds op afspraak
Virtuele gesprekken mogelijk.
U kan mij gerust contacteren voor meer informatie.

Afscheid nemen bestaat niet. Wie kent deze zin van Marco Borsato niet? Of het nu gaat over verlies van een geliefde, een confrontatie met ziekte of dood, of een plots ontslag, het zijn allemaal intense verlieservaringen. Ongekende emoties kunnen hierbij in alle hevigheid de kop op steken. Zelfzorg is in zo'n periode belangrijk. Door verdriet onbesproken te laten, kan het jouw gezondheid en functioneren beïnvloeden of in alle hevigheid jaren later naar boven komen. Graag ga ik samen, op jouw tempo, dwars door jouw verdriet zodat het de aandacht en zorg krijgt die nodig is. Tijd alleen heelt immers niet alle wonden.