Team Zandhoven

Eldina Gashi

Eldina Gashi

MICRO BLADING EXPERTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE GESPECIALISEERD VOETVERZORGER 0487/ 651 470

Is iedere vrijdag aanwezig van 12-18 uur, zaterdag en zondag steeds op afspraak.

Eldina is een krak in haar vak. Ze studeerde aan de bekende PHI Academy van Branco Babic. Ze kan je op en top weer goed in je vel laten voelen. Ook voor allerlei voetproblemen ben je bij haar aan het juiste adres. Of wil je liever genieten van een zalige gelaatsverzorging met de natuurlijke productenlijn Bellaline zit je zeer goed.

Julie Van Hove

Julie Van Hove

Diëtiste - info@dietiste-julie-van-hove.be - 0478/921743

Steeds op afspraak

Als diëtiste sta ik vol enthousiasme klaar om u te begeleiden naar een nieuwe levensstijl.

Ik streef als diëtiste naar een doel op lange termijn, zodat u na mijn begeleiding zeker zelf verder aan de slag kan. Ik leer je tips en tricks om je meer thuis te voelen in de voedingswereld. Dit doe ik door je voedingspatroon grondig te analyseren, een schema op maat te maken en je te leren hoe je producten kan beoordelen in de supermarkten.

Ik heb mijn studie van Voedings-en dieetkunde met onderscheiding afgerond. Ik ben de opleiding van diabeteseducator gestart, zodat ik u steeds meer en beter kan begeleiden.

Ziet u door het bos de bomen niet meer, weet u niet meer wat nu goed is om te eten en wat niet?
Aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken.

Morel Dions

Morel Dions

moreldions@gmail.com 0465/12071

Ik ben Morel Dions geboren 1980 in Suriname. Opgegroeid in Nederland. En heb mooie ervaring mogen doen in m’n leven zoals afgestudeerd zijn, liefde van m’n leven ontmoet. Werkervaringen opgebouwd, e
Ik ben moeder van 5 kinderen. Mijn beroepen waren altijd dat ik tussen de mensen werkte. Natuurlijk is er ook stuk administratie. Doordat ik diverse balie werkzaamheden ben gaan doen. En mijn eigen Surinaamse kookworkshop ben gaan geven. Ongeacht mensen niet specifiek voor mij kwamen kreeg ik altijd een band/verbinding met ze en het maakte ook niet uit op wat voor manier en dat is voor mij zo bijzonder. Het is de openheid, vriendelijkheid en ook de lach en dat je er mag zijn. Maar de interesse in de diversiteit mensheid en karaktertrekken is mij altijd bij gebleven diverse relaties. Vandaar dat ik ben gaan verdiepen in relatiecoching. En daarom ben iK als relatie coach gaan werken.
Mijn werk is coaching van koppels en individuen om samen beter inzicht te krijgen in zichzelf en hun relaties met anderen. Relatie is verbinding, kracht, liefde en onbewust bewust te maken. En dat kan door middel met mijn luisterend oor of verschillende coachingtools die ik zelf en met m’n studie heb mogen ondervinden. Wilt u hier meer van weten neem vrijblijvend contact op.

Dat kan door middel van een mail, FaceTime, chatten of bellen.