Team Waarloos

Leen Keulemans

Leen Keulemans

SCHOONHEIDSSPECIALISTE – NAGELSTYLISTE 0486/ 176 794

Is iedere maandag aanwezig van 16 uur tot 23 uur, woensdag van 8 uur tot 16 uur.

Ik doe er alles aan om je nog mooier te voelen dan je al bent. We werken met het huismerk Bellaline om zo de behandelingen op een optimale manier te realiseren.

Nood aan ontspanning? Dan ben je bij mij in goede handen.

Ann Joosen

Ann Joosen

VROEDVROUW- HYPNOTHERAPEUT
0476/656 016


Is iedere donderdag aanwezig van 8 uur tot 23 uur telkens op afspraak.

Als vroedvrouw werk ik met vrouwen en/of koppels met kinderwens, tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Hierbij ondersteun en begeleid ik hen persoonlijk zodat ik op maat van hun wensen kan werken.

Met mijn expertise van hypnobirthing en hypnofertiliteit heb ik extra tools om optimaal te helpen om volledig geïnformeerd en ontspannen aan hun project te beginnen.

Ook begeleid ik mensen bij een miskraam of het verlies van een kind, want dan is ondersteuning en begeleiding zeker een essentiële behoefte in het rouwproces.

Als hypnotherapeut werk ik met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Bij hypnotherapie werken we met het onderbewustzijn, in ons onderbewustzijn zitten onze emoties, gewoontes, angsten, verslavingen, enz…

In hypnose gaan we naar een diepe ontspanning of lichte trance waarbij je steeds de controle over jezelf blijft behouden.

In hypnose kunnen we makkelijker contact maken met het onderbewustzijn, waardoor we bepaalde zaken die jouw belemmeren in je dagelijks leven kunnen behandelen zodat ze geen impact meer hebben op je leven.

Klachten van psychosomatische aard kunnen hiermee behandeld worden, alsook angsten, fobieën, eetproblemen, rookstop, examenvrees, weinig zelfvertrouwen en nog zo veel meer.

Hypnotherapie zorgt voor veranderingswerk in jezelf dat blijvend is. Voor meer info aarzel zeker niet om contact met mij op te nemen.

Lena Spaenjaers

Lena Spaenjaers

PSYCHOLOGE – STUDIECOACH – 0494/ 240 805 lena.spaenjaers@outlook.com

www.lenaspaenjaers.be

Is iedere woensdag aanwezig van 8 uur tot 23 uur.

Ik ben Lena Spaenjaers, psychologisch consulente, studiecoach en afstuderend klinisch psycholoog. Na mijn studie als psychologisch consulente bleef ik echter op mijn honger zitten en nam ik de beslissing tot de opleiding master in de psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Mijn grootste doel: Mensen begeleiden in een periode dat het moeilijk verloopt. Bij mij kan je terecht voor therapie gericht op diverse problematieken zoals rouw, gezondheid, faalangst, depressie,…. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen zijn steeds welkom.

Een tweede passie is het ondersteunen van kinderen en jongeren in hun studie. Bij mij kan je dan ook terecht voor studiecoaching en bijles. Kinderen en jongeren uit het lager en secundair onderwijs als ook hogeschool en universiteit worden verder geholpen.

Ik heb gekozen voor deze praktijk omwille van de puurheid. Het pure van mens en geest. Voel je mooi zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Mijn aandeel hierin is om jou te ondersteunen in de zoektocht naar je gelukkige zelf.

Meer informatie vindt u op mijn website: www.lenaspaenjaers.be

Bachelor toegepaste psychologie optie klinische psychologie

Toekomstig master psychologie optie levenslooppsychologie

StudiecoachJessica Wouters

Jessica Wouters

BEAUTYCONSULENT - DOCENTE BIO ESTHETIEK - WELLNESS SPECIALIST 0489/ 001 157

Steeds op afspraak

Als oprichter van Belle & Pure ben ik van alle markten thuis.

Je kan bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, massages, pedicure, manicure.

Ook ik werk met ons huismerk Bellaline. Je thuis voelen is mijn missie!

Alexandra De Smedt

Alexandra De Smedt

GESPREKSTHERAPEUT MINDFULNESSTRAINER - STUDIECOACH
0488/ 329 960


Is iedere donderdag en zaterdag aanwezig van 8 uur tot 16 uur.

In een wereld die al zot draait is het nodig om af en toe stil te staan bij gebeurtenissen. Een rustpunt te zoeken om even op adem te komen. Tijd maken om naar jou en jouw verhaal te luisteren, daar maak ik graag tijd voor. Dagdagelijks ben ik bezig met mensen bewuster te leren omgaan met zichzelf en elkaar. Kinderen en jongeren zijn de toekomst. Iedereen heeft talenten, ook als jij denkt dat je het even niet kan. Samen stap voor stap werken naar een studiehouding die echt bij jou past. Niet doemdenken maar geloven in je eigen kunnen.

Cindy Claes

Cindy Claes

KAPSTER
GESPECIALISEERD VOETVERZORGSTER
0489/ 653 597

Is iedere maandag aanwezig steeds op afspraak

Kom je voor een complete nieuwe "hairlook" ben je bij Cindy aan het juiste adres. Ook pakt ze pijnlijke voeten aan. Met constante bijscholingen is ze steeds up to date.Veronica Riseva

Veronica Riseva

Beautyconsulente - 0484752282

Mijn naam is Veronica en ik ben een beautyconsulente.
"Mensen mooi maken is altijd mijn passie geweest, maar toen mijn grootste passie aan het licht kwam wist ik het zeker... Wat is er mooier dan mensen helpen met hun natuurlijke schoonheid te versterken?
Bij mij kan je terecht voor verschillende behandelingen.
Wenkbrauwen vormen je gezicht en zijn daarom een belangrijk deel van je uiterlijk. Door je wenkbrauwen weer mooi en strak in vorm te maken geeft dit ook meteen een wenkbrauwlift.

Door het modelleren en epileren van je wenkbrauwen krijg je een fris en verzorgd uiterlijk.

Ook voor andere behandelingen kan je bij mij terecht.
Door make-up voel je je vaak zelfverzekerder en het kan je ego een boost geven. Make-up accentueert de mooie delen van je gezicht en dat geeft een fijn gevoel. Met de juiste make-up zorg je er langs de buitenkant voor dat je straalt, en dat voel je ook vanbinnen!
Als gediplomeerde nagelstyliste / schoonheidsspecialiste koos ik voor producten die garant staan voor goede kwaliteit, dat is zeer belangrijk. Ik zorg ervoor dat elke behandeling een unieke, rustgevende ervaring wordt met een zichtbaar resultaat.

Verder volg ik continu opleidingen, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Ik ontvang je met veel plezier bij Belle & Pure.

Tot snel,
Liefs
Veronica

Diëtiste Julie Van Hove

Diëtiste - info@dietiste-julie-van-hove.be - 0478/921743

Steeds op afspraak

Als diëtiste sta ik vol enthousiasme klaar om u te begeleiden naar een nieuwe levensstijl.

Ik streef als diëtiste naar een doel op lange termijn, zodat u na mijn begeleiding zeker zelf verder aan de slag kan. Ik leer je tips en tricks om je meer thuis te voelen in de voedingswereld. Dit doe ik door je voedingspatroon grondig te analyseren, een schema op maat te maken en je te leren hoe je producten kan beoordelen in de supermarkten.

Ik heb mijn studie van Voedings-en dieetkunde met onderscheiding afgerond. Ik ben de opleiding van diabeteseducator gestart, zodat ik u steeds meer en beter kan begeleiden.

Ziet u door het bos de bomen niet meer, weet u niet meer wat nu goed is om te eten en wat niet?
Aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken.