Team Waarloos

Jessica Wouters

Jessica Wouters

BEAUTYCONSULENT - DOCENTE BIO ESTHETIEK - WELLNESS SPECIALIST 0489/ 001 157

Steeds op afspraak

Als oprichter van Belle & Pure ben ik van alle markten thuis.

Je kan bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, massages, pedicure, manicure.

Ook ik werk met ons huismerk Bellaline. Je thuis voelen is mijn missie!

Alexandra De Smedt

Alexandra De Smedt

GESPREKSTHERAPEUT MINDFULNESSTRAINER - STUDIECOACH
0488/ 329 960


Is iedere donderdag en zaterdag aanwezig van 8 uur tot 16 uur.

In een wereld die al zot draait is het nodig om af en toe stil te staan bij gebeurtenissen. Een rustpunt te zoeken om even op adem te komen. Tijd maken om naar jou en jouw verhaal te luisteren, daar maak ik graag tijd voor. Dagdagelijks ben ik bezig met mensen bewuster te leren omgaan met zichzelf en elkaar. Kinderen en jongeren zijn de toekomst. Iedereen heeft talenten, ook als jij denkt dat je het even niet kan. Samen stap voor stap werken naar een studiehouding die echt bij jou past. Niet doemdenken maar geloven in je eigen kunnen.

Cindy Claes

Cindy Claes

KAPSTER
GESPECIALISEERD VOETVERZORGSTER
0489/ 653 597

Is iedere maandag aanwezig steeds op afspraak

Kom je voor een complete nieuwe "hairlook" ben je bij Cindy aan het juiste adres. Ook pakt ze pijnlijke voeten aan. Met constante bijscholingen is ze steeds up to date.Diëtiste Julie Van Hove

Diëtiste Julie Van Hove

Diëtiste - info@dietiste-julie-van-hove.be - 0478/921743

Steeds op afspraak

Als diëtiste sta ik vol enthousiasme klaar om u te begeleiden naar een nieuwe levensstijl.

Ik streef als diëtiste naar een doel op lange termijn, zodat u na mijn begeleiding zeker zelf verder aan de slag kan. Ik leer je tips en tricks om je meer thuis te voelen in de voedingswereld. Dit doe ik door je voedingspatroon grondig te analyseren, een schema op maat te maken en je te leren hoe je producten kan beoordelen in de supermarkten.

Ik heb mijn studie van Voedings-en dieetkunde met onderscheiding afgerond. Ik ben de opleiding van diabeteseducator gestart, zodat ik u steeds meer en beter kan begeleiden.

Ziet u door het bos de bomen niet meer, weet u niet meer wat nu goed is om te eten en wat niet?
Aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken.

 Bear Braeymaekers

Bear Braeymaekers

COACH & YOGA INSTRUCTOR
braeymaekers79@gmail.com
0473/228890

Steeds op afspraak

Op zoek naar zijn levensdoel, begon Ber's pad naar persoonlijke vervulling met een reis van spiritueel ontwaken op Bali en Thailand. Hij bracht tijd door in een Vipassana-klooster en leerde de waarde van stilte en bewust wandelen.

Begrijpend dat het beheersen van het eigen lot door middel van inzichtelijke veranderingen voortkomt uit weten van binnenin, werden de technieken die hij beoefende een intrinsiek onderdeel van zijn dagelijkse manier van leven. Om heel stil te worden, lief te hebben en contact te maken met je ware zelf door meditatie is een geschenk - en dat Bear begon te delen.

Terug naar België om te studeren als Mindfulness Trainer, creëerde Ber een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en biedt gepersonaliseerde programma's voor Mindfulness en Yogatherapie aan zowel volwassenen als kinderen.


Leen Vermeulen

Leen Vermeulen

VERLIES & ROUWCONSULENT
0479/952 737

Steeds op afspraak

In het verleden in de soft HR gewerkt maar de echte missie gevonden in de ondersteuning naar rouw -en verliesconsulent.
Genoten van een 3 jarige opleiding ben ik eindelijk aangekomen om mijn studies om te zetten in de praktijk, hulp en ondersteuning aanbieden aan iedereen die het nodig heeft. Ik sta voor je klaar om samen een goede opvolging te bieden aan je weg. Je staat er niet alleen voor.