Team Waarloos

Leen Keulemans

Leen Keulemans

SCHOONHEIDSSPECIALISTE – NAGELSTYLISTE 0486/ 176 794

Is iedere maandag aanwezig van 16 uur tot 23 uur, woensdag van 8 uur tot 16 uur.

Ik doe er alles aan om je nog mooier te voelen dan je al bent. We werken met het huismerk Bellaline om zo de behandelingen op een optimale manier te realiseren.

Nood aan ontspanning? Dan ben je bij mij in goede handen.

Ann Joosen

Ann Joosen

VROEDVROUW- HYPNOTHERAPEUT
0476/656 016


Is iedere donderdag aanwezig van 8 uur tot 23 uur telkens op afspraak.

Als vroedvrouw werk ik met vrouwen en/of koppels met kinderwens, tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Hierbij ondersteun en begeleid ik hen persoonlijk zodat ik op maat van hun wensen kan werken.

Met mijn expertise van hypnobirthing en hypnofertiliteit heb ik extra tools om optimaal te helpen om volledig geïnformeerd en ontspannen aan hun project te beginnen.

Ook begeleid ik mensen bij een miskraam of het verlies van een kind, want dan is ondersteuning en begeleiding zeker een essentiële behoefte in het rouwproces.

Als hypnotherapeut werk ik met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Bij hypnotherapie werken we met het onderbewustzijn, in ons onderbewustzijn zitten onze emoties, gewoontes, angsten, verslavingen, enz…

In hypnose gaan we naar een diepe ontspanning of lichte trance waarbij je steeds de controle over jezelf blijft behouden.

In hypnose kunnen we makkelijker contact maken met het onderbewustzijn, waardoor we bepaalde zaken die jouw belemmeren in je dagelijks leven kunnen behandelen zodat ze geen impact meer hebben op je leven.

Klachten van psychosomatische aard kunnen hiermee behandeld worden, alsook angsten, fobieën, eetproblemen, rookstop, examenvrees, weinig zelfvertrouwen en nog zo veel meer.

Hypnotherapie zorgt voor veranderingswerk in jezelf dat blijvend is. Voor meer info aarzel zeker niet om contact met mij op te nemen.

Lena Spaenjaers

Lena Spaenjaers

PSYCHOLOGE – STUDIECOACH – 0494/ 240 805 lena.spaenjaers@outlook.com

www.lenaspaenjaers.be

Is iedere woensdag aanwezig van 8 uur tot 23 uur.

Ik ben Lena Spaenjaers, psychologisch consulente, studiecoach en afstuderend klinisch psycholoog. Na mijn studie als psychologisch consulente bleef ik echter op mijn honger zitten en nam ik de beslissing tot de opleiding master in de psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Mijn grootste doel: Mensen begeleiden in een periode dat het moeilijk verloopt. Bij mij kan je terecht voor therapie gericht op diverse problematieken zoals rouw, gezondheid, faalangst, depressie,…. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen zijn steeds welkom.

Een tweede passie is het ondersteunen van kinderen en jongeren in hun studie. Bij mij kan je dan ook terecht voor studiecoaching en bijles. Kinderen en jongeren uit het lager en secundair onderwijs als ook hogeschool en universiteit worden verder geholpen.

Ik heb gekozen voor deze praktijk omwille van de puurheid. Het pure van mens en geest. Voel je mooi zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Mijn aandeel hierin is om jou te ondersteunen in de zoektocht naar je gelukkige zelf.

Meer informatie vindt u op mijn website: www.lenaspaenjaers.be

Bachelor toegepaste psychologie optie klinische psychologie

Toekomstig master psychologie optie levenslooppsychologie

StudiecoachJessica Wouters

Jessica Wouters

BEAUTYCONSULENT - DOCENTE BIO ESTHETIEK - WELLNESS SPECIALIST 0489/ 001 157

Steeds op afspraak

Als oprichter van Belle & Pure ben ik van alle markten thuis.

Je kan bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, massages, pedicure, manicure.

Ook ik werk met ons huismerk Bellaline. Je thuis voelen is mijn missie!

Alexandra De Smedt

Alexandra De Smedt

GESPREKSTHERAPEUT MINDFULNESSTRAINER - STUDIECOACH
0488/ 329 960


Is iedere donderdag en zaterdag aanwezig van 8 uur tot 16 uur.

In een wereld die al zot draait is het nodig om af en toe stil te staan bij gebeurtenissen. Een rustpunt te zoeken om even op adem te komen. Tijd maken om naar jou en jouw verhaal te luisteren, daar maak ik graag tijd voor. Dagdagelijks ben ik bezig met mensen bewuster te leren omgaan met zichzelf en elkaar. Kinderen en jongeren zijn de toekomst. Iedereen heeft talenten, ook als jij denkt dat je het even niet kan. Samen stap voor stap werken naar een studiehouding die echt bij jou past. Niet doemdenken maar geloven in je eigen kunnen.

Cindy Claes

Cindy Claes

KAPSTER
GESPECIALISEERD VOETVERZORGSTER
0489/ 653 597

Is iedere maandag aanwezig steeds op afspraak

Kom je voor een complete nieuwe "hairlook" ben je bij Cindy aan het juiste adres. Ook pakt ze pijnlijke voeten aan. Met constante bijscholingen is ze steeds up to date.